У Ківерцівському районному суді відбувається юридична реорганізація

04 Жовтня 2018, 15:00
У Ківерцівському районному суді відбувається юридична реорганізація 2477
У Ківерцівському районному суді відбувається юридична реорганізація

Відповідно до Указу Президента України «Про реорганізацію місцевих загальних судів» розпочато процедуру припинення діяльності в результаті злиття у встановленому законом порядку Ківерцівського районного суду.

Про це повідомляється на сайті Судової влади України.

13 вересня державним  реєстратором Ківерцівської РДА Волинської області внесено  до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відомості  про перебування юридичної особи – Ківерцівського районного суду Волинської області в стані припинення. 

Наказом Державної судової адміністрації України № 436 від 06.09.2018 року «Про забезпечення виконання Указу Президента України від 29.12.2017 №451» утворено комісію з реорганізації (злиття) Ківерцівського районного суду Волинської області, якою буде здійснено усі необхідні заходи з реорганізації (злиття) суду.

Додатково зазначається, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Ківерцівський районний суд Волинської області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Ківерцівського окружного суду.

Нагадаємо, раніше Район.Рожище повідомляв, що Рожищенський та Ківерцівський окружні суди об’єднають.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром