Освітня делегація з Ківерців побувала у Польщі

07 Жовтня 2018, 11:23
Освітня делегація з Ківерців побувала у Польщі 3775
Освітня делегація з Ківерців побувала у Польщі

З 24 по 29 вересня 2018 делегація школи № 4 міста Ківерці побувала в Польщі з дружнім візитом в рамках співпраці між Ківерцівською школою та школою №14 Острова Вєлькопольського.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської міської ради.

По приїзду дітей прийняли в польські сім’ї з люблячими і турботливими батьками. Гостинно зустрічала українців і польська школа № 14. В рамках цього проекту учні та керівники мали змогу відвідати багато цікавих місць. Побували у місцевому костелі, гуляли вулицями старого міста та насолоджувались архітектурою та  місцевим колоритом.

«Це була чудова екскурсія. Ми роздивились усе. Поїхали в медіацентр, складали роботів, грали у різні ігри, дивились фільми, відкрили для себе світ нових можливостей…», – своїми враженнями від поїздки ділиться учениця Ірина.

Майже кожного дня молодь відвідувала уроки та майстер-класи, які готували польські педагоги.

«В четвер ми мали урок хімії та фізики, захоплено спостерігали за дослідами та навіть брали у них участь…», – згадує Мороз Аміна.

«В п’ятницю ми брали участь у концерті. Хвилювались безмежно, але наші польські друзі нас підтримали. Це було дуже зворушливо і ми вдячні їм за це. Завершав концерт наш спільний танець…», – розповідає нам Довгань Олександра.

Найкращі моменти залишились на колажах чудових фотографій. А поїздка завершилась подарунками, словами вдячності і, звичайно, щирими дитячими сльозами.

 

 


























Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024