Озеро: шведський меценат передав автомобіль швидкої допомоги

08 Жовтня 2018, 13:29
У селі Озеро швецький меценат передав автомобіль швидкої допомоги 5469
У селі Озеро швецький меценат передав автомобіль швидкої допомоги

У селі Озеро на території дитячого християнського табору «Берізка», що діє при Волинському обласному благодійному фонді «Філіппус-Луцьк», відбулося вручення автомобіля швидкої допомоги.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Автомобіль передали сьогодні, 8 жовтня. Його придбав шведський меценат Руне Графстром, який і вручив автомобіль спільно із керівниками та представниками благодійної організації «Філіппус», серед яких Бертіл Сйостром і Мікаел Йонссон.

Подарована «швидка» забезпечуватиме потреби жителів Тростянецької сільської ради, а в майбутньому – Тростянецької об’єднаної територіальної громади.

В Україні благодійна організація «Філіппус» працює з 1992 року, сьогоднішній візит в Україну 111. Громадам та людям, які опинилися в складних життєвих обставинах за цей час надано дуже багато допомоги. 

Голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук щиро подякував благодійникам, які не забувають про українську землю та допомагають громаді району. Висловив впевненість, що автомобіль швидкої допомоги принесе багато користі сільським жителям  та врятує велику кількість людських життів, які потребуватимуть невідкладної допомоги.

 





Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024