Де на Ківерцівщині не буде світла у середу, 10 жовтня

09 Жовтня 2018, 15:45
Вимкнення світла 2158
Вимкнення світла

АТ «Волиньобленерго» інформує, хто не матиме світла у середу, 10 жовтня.

Завтра з 10-ї до 16-ї заплановане вимкнення електроенергії у селищі міського типу Олика Детальніше з переліком вулиць можна ознайомитися у ТУТ.

Планові вимкнення пов'язані із запланованими роботами по обслуговуванню електричних мереж, які спрямовані на підвищення надійності електропостачання. Планові вимкнення не пов'язані з аварійними відключеннями.

Коментарі
09 Жовтня 2018, 22:50
чому у вівторок протягом дня в селі Прилуцьке .по вул . І. Богуна .без попередження було до 13 00 відключене електропостачання . Коли звернулись на телефон гарячої лінії .то повідомили ,що проводяться ремонтні роботи ,попросили вибачення за незручності . Шановні керівники обленерго ,це вже не перший раз і як тільки заходять великі релігійні свята .наступає осінньо- зимовий період весь час виникають якісь .як не ремонтні роботи .то ще якісь причини .а не занадто ви загрались і знущаєтесь з людей ,на сьогодні всі будинки опалюються котлами від електрики .в кожного власна свердловина .та ще багато інших електроприборів , як вийти людям з ситуації де є маленькі діти .хворі люди ,та як в холодну пору обігріти будинок .до якого підведено газ ,але без електрики він не включиться .ви вмієте тільки бігом приїхати до старих пенсіонерів у яких заборгованість до 5 гривень і відключити світло .а не думати про те щоб люди мали усі зручності .люди терплять .але всьому колись приходить кінець і включається закон бумеранга ,хочеться побачити як і до вас воно колись долетить .
10 Жовтня 2018, 10:40
Повністю підтримую цю інформацію. Був неодразово за кордоном. Там також проводяться регламентні роботи. Однак відключень у них не практикують. Можливе лише один раз на кілька років, але й воно таке , як НП або аварійне.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024