У Ківерцях відбулась щомісячна нарада у РДА: про що говорили

12 Жовтня 2018, 12:00
У Ківерцях відбулась щомісячна нарада у РДА 1595
У Ківерцях відбулась щомісячна нарада у РДА

11 жовтня голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук провів чергову щомісячну нараду.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

На нараді начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Єгорушкіна доповіла про виконання бюджету району за січень – вересень 2018 року.

«Бюджет району по власних доходах загального фонду за січень - вересень 2018 року виконано до кошторисного призначення на 110,4 відсотка. Виконання власних доходів районного бюджету становить 105,2 відсотка. Виконання бюджету району за видатками загального фонду забезпечено на 92,1 відсотка до запланованого на звітний період», – зазначила Олена Єгорушкіна.

Однак, яка зауважила Олена Єгорушкіна є ризик виникнення кредиторської заборгованості на кінець року по захищених статтях видатків районного бюджету. Відтак, з метою недопущення виникнення заборгованості, голова райдержадміністрації дав доручення головним розпорядникам коштів здійснити детальний аналіз структури фонду оплати праці станом на 1 жовтня 2018 року, очікуваного виконання по енергоносіях до кінця  поточного року та проінформувати про проведену роботу управління фінансів райдержадміністрації до 1 листопада поточного року.

 


 

Головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Марія Хазанюк проінформувала учасників наради про хід виконання заходів Районної цільової програми «Молодь Волині» на 2016-2020 роки. А виконувач обов’язків директора Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ірина Кузьмінська – про реалізацію Порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та організацію послуг з професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації та видачі ваучерів. Про касове виконання державного та місцевого бюджетів району доповіла заступник начальника управління Державної казначейської служби України у Ківерцівському районі Олена Чигрин.

Заслухали та обговорили в ході наради також питання про стан підготовки господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років з якого інформувала заступник начальника управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Тельпіз.

Обговорено питання стану підписання жителями району декларацій із сімейними лікарями. На сьогодні показник сягає 48 відсотків. Як зазначив керівник районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олесь Марищук, щоденно організовують виїзди мобільних груп у віддалені населені пункти району з метою проведення роз’яснювальної роботи серед людей та активізації підписання декларацій.

На завершення наради голова районної державної адміністрації ознайомив присутніх із програмою запланованих в районі заходів з нагоди відзначення Дня захисника України, 76-ї річниці утворення УПА та Дня українського козацтва. Наголосив на важливості участі у них жителів краю.

«Саме завдяки відвазі та мужності наших бійців у зоні проведення антитерористичної операції, ми на своїй землі – в районі, на Волині, маємо мирне небо над головою. Тож кожен має віддати належну шану людям, які віддали своє життя за незалежність нашої держави та захищають її кордони нині», – відзначив Валерій Ткачук.

 




Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024