У Ківерцях відзначили і вшанували захисників України

13 Жовтня 2018, 11:55
У Ківерцях відзначили і вшанували захисників України 5307
У Ківерцях відзначили і вшанували захисників України

У Ківерцях відбулися заходи з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва, 76-ї річниці утворення Української Повстанської армії.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Присутні поклали квіти та лампадки до пам’ятників Т.Г.Шевченку, Героям Небесної Сотні, Борцям за волю України, Невідомому солдату та до меморіальних дошок загиблих учасників АТО.

На Меморіалі слави у міському парку хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави. Рідним загиблих Героїв ківерчани вручили квіти. За полеглими Героями священики Свято-Покровського собору УПЦ КП міста Ківерці відслужили панахиду. Відтак, учасники заходу перемістилися до районного будинку культури де відбулися урочисті збори та святковий концерт.

«Сьогодні ми вшановуємо усіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до сучасних оборонців держави. Висловлюю щиру вдячність усім землякам, які захищають нашу країну на сході та всім хто бере активну участь у підтримці армії. Від щирого серця бажаю миру, щастя, здоров’я, родинної злагоди та оптимізму!», – сказав голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

По завершенню виступів на сцену запросили іменинницю – донечку Героя, що віддав своє життя за Україну, Іванну Степанову. Дівчинці виповнилося 8 років. Зі святом її привітали представники влади, військового комісаріату та міської спілки учасників АТО «Альфа».

Привітали зі святом наших захисників та вручили нагороди учасникам АТО військовий комісар районного військкомату Василь Матюк та керівник міської спілки учасників АТО «Альфа» Василь Озоровський.

Після завершення урочистих зборів, для усіх присутніх у залі, подарували чудовий патріотичний святковий концерт художні колективи та солісти районного будинку культури ім. М.П.Ковальова, вихованці центру дитячої та юнацької творчості та танцювальні колективи.

 











Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024