Майстриня з Ківерець випікає смаколики європейського рівня

07 Жовтня 2017, 07:00
Ольга Кінах 16438
Ольга Кінах

Дуже часто хобі всього життя, стає тим, що приносить успіх та прибуток. Так сталося і в ківерчанки Ольги Кінах, яка тішить свою сім'ю та ще 5 тисяч підписників в Instagram неперевершеними шедеврами – солодощами.

Скромна жінка перетворює звичайні торти на витвори мистецтва, які аж шкода куштувати.

Пише для видання «Конкурент» Валентина Мельник.

8

Ще з 14-років маленька дівчинка Оля тішила свою родину смачною випічкою. І не розгубила бажання пекти смачні десерти, а тільки вдосконалила свою майстерність. Жінка за професією акушер. До декрету працювала у Луцькому клінічному пологовому будинку. Перший декорований торт зробила на день народження свого синочка.

«Я зробила це не маючи професійних інструментів, із підручних матеріалів. Але мені сподобалось. Так і пішло, навіть не знаю, як так вийшло, що в мене з'явилися клієнти», – каже Ольга.

Активно знаходилися охочі купити смаколики в «Однокласниках» та «Вконтакті», проте після закриття цих соцмереж люди почали писати свої замовлення і в Instagram.

4

4

Торти майстриня випікає на власній кухні. Самостійно вигадує дизайни та вже не шукає рецептів у інтернеті.

«Буває, що з одного торта беру крем, з іншого – коржі. Вже знаю як поєднувати. З інтернету рецептів не беру», - пояснює кондитер.

Також Ольга була на різних майстер-класах. Зокрема про мусові десерти дізнавалася інформацію з уст учасниці теле-шоу "МайстерШеф" Єлизавети Глінської.

«Це новинка в кондитерстві. До того ж, дуже смачна. Я б взагалі відмовилася від мастики і працювала б із такими євродесертами. Як правило євроторти – це легкі мусові торти з фруктовими чи шоколадними наповнювачами, покриті дзеркальною глазурю (гляссаж), або шоковелюром», – пояснила новинку волинянка.

Щодо смаків, то жінку вже здивувати тяжко. Проте Ольга залюбки спробує шматочок випічки, яку приготував інший кондитер.

6

4

Своєю родзинкою вважає стиль на почерк виконання робіт.

«Є люди, які дивляться на фото і кажуть, що хочуть саме мою випічку», – пояснює майстриня.

Проте, окрім цього Ольга організовує вікторини, де можна виграти смачні солодощі. А із помічницями вона готова організувати неперевершений candy bar із оформленням та доставкою до весілля, дитячого свята чи дня народження.

5

6

Кондитер тривалий час співпрацювала із кав'ярнею в Маневичах. Проте не готова у будь-який момент ставати до печі, адже має прекрасних синочків, яким потрібна увага, турбота та любов.

Своїм клієнтам же готова виконати будь-яку кулінарну забаганку від тортів до макаронсів, від виробів із мастики до євродесертів, від шоколаду до ягідного джему. Найнезвичнішим замовленням був весільний торт на 23,6 кілограми, який мав аж 7 ярусів.

4

4

Вартість торту за кілограм стартує від 220 гривень. Проте стосовного кожного виробу жінка домовляється індивідуально. В ціну враховується і дизайн, і начинка.

«Чим складніший декор, тим ціна, відповідно, вища. От зараз мастика вже трохи "відживає", але, на диво, в наших краях вона ще користується дуже великою популярністю. А з мастики – дорожче, тому, що затрачається часу набагато більше. Буває на декор торта витрачаю 4-8 годин», – пояснює цінову політику кондитер.

4

«Не боюся конкуренції. Кондитерів – багато, людей – ще більше. На кожен товар є свій покупець», - лаконічно пояснила Ольга.

І не дарма, адже, читаючи відгуки про її бездоганну роботу, дійсно віриться, що боятися конкурентів в її випадку і не варто.

6

У планах жінки, є бажання створити свою команду та займатися справою не на домашній кухні.

«Хочу відкрити щось своє, але згодом, поки – займаюсь сім'єю», – підсумувала майстриня.

4

 

Коментарі
08 Жовтня 2017, 21:53
Мені дуже приємно,що наші земляки мають такий талант!!!!<br/>І взагалі-ЯК ВАЖЛИВО ЗНАЙТИ СЕБЕ В ЦЬОМУ ЖИТТІ!!!!)))
24 Листопада 2017, 18:45
молодець нехай щастить...
06 Серпня 2018, 12:21
Доброго дня. Як у Вас можна замовити макаруни на подарунок. Яка вартість і терміни. Дякую.
06 Серпня 2018, 12:21
Тел. для контакту 0508249739
02 Серпня 2019, 14:21
Тел для замовлень 0501627019
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром