Десять позитивних історій, які читали найбільше на Район.Ківерці у 2020 році

01 Січня 2021, 10:00
6230

Хоч 2020-ий у більшості з нас асоціюється з явищами негативними, у цьому році були також і хороші моменти.

У переддень нового року редакція Район.Ківерці вирішила згадати десятку позитивних історій, які найбільше привернули увагу читачів.

Розпочнемо наш перелік із новини, яка повертає трішки надії. Хлопцю, позбавленому батьківського піклування, придбали будинок із ділянкою за державні гроші. Новину переглянули понад 12 тисяч разів.

На другому місці неймовірна історія ківерчанки, мандрівної художниці Вікторії Романчук, яка під час карантину пішки прийшла зі Львова додому. Інтерв’ю з нею переглянули майже 12 тисяч разів.

Також у цьому році Ківерцям присвятили пісню. Новина про новий трек Юлії Собуцької «Я люблю своє місто» набрала 9380 переглядів.

Наступна історія надихає і спонукає брати приклад. Ківерчанка Катерина Шевченко разом з мамою самостійно прибрали ділянку лісу біля свого дому і винесли звідти кілька великих мішків зі сміттям. Після цього дівчина виклала в мережі допис, у якому закликала місцевих мешканців подумати про те, який ліс вони лишать для своїх нащадків. Новину переглянули 9044 рази.

Ще одна новина, яка привернула увагу наших читачів була про «Мрію» в небі. Над Ківерцями помітили найбільший у світі літак, який повертався до свого базового аеродрому у Києві. Про літак прочитали 8418 разів.

Популярною в цьому році була новина про дебютний кліп музиканта з Ківерців. Виконавець Red West випустив відео про Волинь під назвою «Westside». Понад 8 тисяч разів переглянули новину.

Наступна в переліку історія ще одного талановитого ківерчанина. Молодий аграрій зміг розвинути успішне підприємство і створити робочі місця для земляків. Новину про нього прочитали 6610 разів.

Для Ківерцівської громади 2020-й несподівано став успішним роком, адже громада перемогла у конкурсі проєктів НЕФКО. Детально про конкурс та його значення для Ківерців у інтерв’ю розповів колишній міський голова Володимир Жгутов. Розмову прочитали 6531 раз.

Аудиторію Район.Ківерці цікавила також місцева культурна спадщина. Повідомлення про реставрацію колегіального костелу в Олиці набрало 6238 переглядів.

Майже 6 тисяч разів прочитали новину про відкриття туристичного маршруту «Стежками Ківерцівщини», на який чекали уже давно. Перша проба маршруту відбулася без урочистих промов, а про його особливості розповіли за чаєм у лісі біля вогнища.

Підсумки року в аудіоформаті можна послухати тут.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024