Площі, ціна та безплатні вигоди: ринок у Княгининку – у цифрах

21 Жовтня 2021, 15:10
Ринок у Княгининку PROMO 2321
Ринок у Княгининку

У селі Княгининок Луцької громади триває будівництво нового комфортного ринку. Його веде будівельна компанія «Інвестор». Вже котрий місяць до будівельних робіт прикута увага потенційних покупців та підприємців.

Попри те, що зведення павільйонів ще триває, чимало людей бізнесу вже цікавляться торговими площами. Щобільше, дехто із підприємців уже купив там комерційні приміщення.

Це й не дивно, адже купуючи нерухомість на етапі будівництва, можна не лише суттєво зекономити, але й отримати значно ширший вибір. 

Видання Бізнес.Район зібрало найточнішу інформацію щодо ключових цифр нового будівництва. Вони допоможуть змалювати чітку картину вигідних перспектив для підприємців на новому ринку у Княгининку.

Загальна площа ринку – 0,52 гектара

На цій площі розміститься не лише сам ринок, але й необхідні для покупців та продавців зручності та сервіси: освітлення, пішохідні доріжки, стоянка для авто, сквер і навіть дитячий майданчик.

Загальна площа ринку – 0,52 гектара
Загальна площа ринку – 0,52 гектара

Відстань до Луцька – 4 кілометри до в'їзного знаку

Локацію для нового ринку вибрали дуже вдало. Сюди зручно доїхати на авто з Луцька та околиць: зі Зміїнця (3,7 кілометра), Боголюбів (6,3 кілометра), Милуш (2 кілометри), Тарасового (6,5 кілометра), Копачівки (10 кілометрів), Рожища (16 кілометрів), Ківерців (19 кілометрів) та інших населених пунктів з будь-якого напрямку. 

До ринку зручно добиратися і громадським транспортом, адже поруч розміщена зупинка. Пройти залишиться лише кілька сотень метрів. Можна їхати й велосипедом чи скутером – дорога щойно відремонтована та адаптована до будь-якого транспорту.

До ринку зручно добиратися і громадським транспортом, адже поруч розміщена зупинка
До ринку зручно добиратися і громадським транспортом, адже поруч розміщена зупинка

Кількість торгових павільйонів – 30

Усі вони мають різну площу та планування. Однак об’єднанні продуманими зручностями для підприємців та покупців. 

Зокрема, це – окремий вхід у кожне приміщення, достатня кількість денного світла завдяки вікнам-вітринам, можливість зручного облаштування робочого місця та бажаного інтер’єру. 

Звісно, до кожного приміщення підведене електропостачання. Також кожен павільйон матиме індивідуальні точки водопостачання та водовідведення. Підприємець зможе одразу облаштовувати простір усім необхідним для свого виду діяльності. 

Підприємець зможе одразу облаштовувати простір усім необхідним для свого виду діяльності.
Підприємець зможе одразу облаштовувати простір усім необхідним для свого виду діяльності.

Кількість капітальних споруд – 3

Капітальні споруди об’єднуватимуть павільйони по периметру ринку, в центрі якого розміститься відпочинкова зона. Таке планування дозволить швидко орієнтуватися на локації та без проблем знаходити улюблений магазин, нігтьовий сервіс, аптеку, перукарню чи кафе.

Таке планування дозволить швидко орієнтуватися на локації
Таке планування дозволить швидко орієнтуватися на локації

Площа торгових павільйонів – 805,15 м2

Завдяки фахівцям, які працювали над плануванням ринку, кожен метр квадратний будь-якого павільйону працюватиме на його власника. Зручне і правильне розташування вікон та дверей дозволить якнайкраще розмістити торгове обладнання, вітрини, меблі чи облаштувати примірочну.

Найменший торговий павільйон – 17,2 м2

На новому ринку не буде тісних приміщень, де люди почуваються наче у кухні старої хрущовки. Нова комерційна реальність добре продемонструвала важливість фізичного простору між відвідувачами та персоналом. Тож навіть у найменшому торговому павільйоні вдасться працювати у комфорті та безпеці.

Найбільший торговий павільйон – 29,67 м2

Більші павільйони оптимально підійдуть для підприємців, які звикли працювати із солідними обсягами товару або ж надавати широкий спектр послуг. Завдяки вигідним цінам, такий павільйон у власності стане вдалою інвестицією.

Завдяки вигідним цінам, такий павільйон у власності стане вдалою інвестицією
Завдяки вигідним цінам, такий павільйон у власності стане вдалою інвестицією

Ціна за метр квадратний – 750 доларів

Кожен може легко підрахувати у скільки обійдеться бажана площа на новому ринку. Варто зауважити, що будівельна компанія «Інвестор» практикує поступове підвищення цін на новобудови. Ціни на ринку у Княгининку уже раз піднялися. Чим ближчою буде готовність об’єкта, тим дорожчою ставатиме ціна. Тому варто поспішити, аби встигнути на найвигіднішу пропозицію.

Як розповів керівник проєкту Ринок Княгининок В’ячеслав Разумовський, нині для підприємців діє вигідна акція на п’ять визначених павільйонів.

«П’ять торгових павільйонів на новому ринку у селі Княгининок ми пропонуємо за спеціальними умовами розтермінування: вартість площі можна розбити на кілька платежів, загальною тривалістю виплат до семи місяців. Площа пропонованих магазинів –  по 29,67 м2», – зазначив В’ячеслав Разумовський.

Чим ближчою буде готовність об’єкта, тим дорожчою ставатиме ціна.
Чим ближчою буде готовність об’єкта, тим дорожчою ставатиме ціна.

Площа скверу – 865 м2

Гарний внутрішній сквер з дитячим майданчиком – ще одна перевага ринку. Підприємцю не доведеться платити за це додатково, адже це передбачено планом забудовника з самого початку. І саме ця площа гарно працюватиме на залучення потенційних клієнтів, адже завдяки продуманій відпочинковій зоні на ринок приходитимуть усією родиною. 

Це дозволить збільшити час перебування на території покупців та зробить локацію не лише комерційною, але й відпочинковою. Тут покупки приноситимуть справжнє шопінг-задоволення.

Сквер та дитячий майданчик знаходитимуться у центрі ринку
Сквер та дитячий майданчик знаходитимуться у центрі ринку

Площа пішохідних доріжок – 1 700 м2

Ці зони фахівці спроєктували максимально зручними та відповідними для потреб ринку. На пішохідній доріжці легко розминуться люди із пакетами покупок чи дитячими візочками. Доріжки викладуть сучасною бруківкою виробництва LeBruk, яка сповна відповідає вимогам локації.

На пішохідній доріжці легко розминуться люди із пакетами покупок чи дитячими візочками
На пішохідній доріжці легко розминуться люди із пакетами покупок чи дитячими візочками

Площа паркінгу – 1 300 м2

Тут буде достатньо місця для кількох десятків авто. Водії зможуть припаркувати транспортні засоби різних габаритів. Продумане розташування та відповідна розмітка дозволять запаркуватися максимально зручно та швидко.

Аби купити магазин у Княгининку чи дізнатися більше деталей, варто зв’язатися із відділом продажів будівельної компанії «Інвестор»: місто Луцьк, вулиця Коперника, 13 (3 поверх); 096 030 20 10.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39