Оксана Бугайчук – кандидатка у депутати Луцької районної ради

12 Жовтня 2020, 10:00
Оксана Бугайчук 2952
Оксана Бугайчук

Усе професійне життя Оксани Бугайчук так чи так було пов’язане з економікою та цифрами. Починала Оксана Володимирівна трудовий шлях з роботи на посаді секретаря керівника, згодом продовжила на посадах бухгалтера, фіндиректора та директора ТзОВ «Грандпостач». У грудні 2018 року вирішила кардинально змінити напрям роботи, взявши участь в конкурсі на посаду директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».

– Із якими викликами довелося стикнутися, щойно Вас призначили директором «Проліска»?

– Після призначення мене за результатами конкурсу на посаду керівника санаторію «Пролісок» першочерговим завданням стали дослідження та аналіз економічної ситуації в закладі. За даними звітів про фінансовий та технічний стан підприємства було створено новий стратегічний план розвитку, який активізовував діяльність із реалізації послуг оздоровлення, діджиталізацію даних та повне оновлення застарілого обладнання і систем водо- й теплопостачання. Адже до цього в час розвитку цифрових технологій бухгалтерський облік підприємства вели у зошиті. Мали місце постійні технічні несправності труб та опалення, що призводило до низького попиту на путівки в «Пролісок». Однак запровадивши сучасні програмні продукти, ми підвищили продуктивність праці та полегшили роботу працівників з обліку і продажу послуг.

Зауважу, головне в нашій роботі – отримання прибутку та надання якісних послуг оздоровлення. Також в пріоритеті – гідна оплата праці. Враховуючи географічну специфіку регіону, дуже хочу, щоб спеціалісти мали достойну заробітну плату в себе на Батьківщині, а не були змушені шукати кращої долі за кордоном.

Як результат – за відпочинковий період 2019-го наш заклад отримав прибутку в десять разів більше, ніж було роком раніше – за попереднього керівника.

– Таким чином Ви ще раз довели, що керувати закладами такого типу мають ефективні менеджери. Але тепер Ви ще й вирішили стати депутатом. Для чого?

– Колектив санаторію наразі налічує 134 працівники. Більшість із них разом із сім’ями проживають в Ківерцівському районі. Мені як їхньому керівнику не байдуже, чим живе місцева громада, оскільки постійно отримую звернення про допомогу з різних соціальних питань. Тому я балотуюся у депутати.

– Розв’язання яких питань місцевих жителів будете лобіювати в разі обрання Вас депутатом?

– Упродовж багатьох років болючою темою є навчання у школі дітей в селі Грем’яче. Хай скільки люди просили виділити кошти на спорудження школи, питання досі не вдається зрушити з мертвої точки. І я як мама, яка разом із чоловіком виховує восьмирічного сина, чудово розумію батьків, чиї діти навчаються в приміщенні, яке зотліває. Також болючим питанням і для місцевих жителів, і для санаторію «Пролісок» є жахливий стан дорожнього покриття. Такий стан доріг призводить до швидкого псування транспортних засобів, погіршення транспортного сполучення та зменшення туризму. Достойний стан доріг покращить і відвідуваність санаторію, і збільшить кількісно зелений туризм, що, своєю чергою, призведе до наповнення місцевого бюджету.

– Це означає, що запорукою розвитку санаторію зокрема і регіону загалом є співпраця з Цуманською ОТГ, з районними та обласними депутатами?

– Безперечно! Щодо Цуманської об’єднаної громади, куди має ввійти та село Грем’яче (де працює санаторій «Пролісок»), то з її головою Анатолієм Дорошуком ми вже маємо хороший досвід співпраці. Поки що він зводився до рівня консультацій і домовленостей. Але й цього було достатньо, аби переконатися: Анатолій Васильович – професіонал, він компетентний в абсолютно всіх питаннях, що стосуються діяльності ОТГ. Окрім того (і мої слова підтвердять чи не всі наші жителі), Анатолій Дорошук – дуже хороша людина, завжди вислухає, завжди по-батьківськи порадить. Він – людина слова. Тому вважаю, що проголосувати за нього – це правильне рішення. Я так само, як і Анатолій Васильович, є частиною потужної команди «ЗА Майбутнє». І впевнена, що за підтримки Ігоря Палиці та Ірини Констанкевич, які є депутатами Верховної Ради України, ми зможемо побудувати гідне майбутнє для наших людей!


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024