Чому варто підтримати Володимира Жгутова: аргументи відомих людей Ківерцівщини

20 Жовтня 2020, 20:23
Володимир Жгутов 5602
Володимир Жгутов

Уже 14 років Ківерцівська громада довіряє Володимирові Жгутову керувати містом, а два останні роки – і Ківерцівською об’єднаною громадою. Незабаром до неї приєднаються ще 23 навколишні села, а це – не лише нові можливості, а й додаткове навантаження на керівника і ще більша відповідальність за долю громади та кожного її жителя. Чому варто підтримати саме Володимира Жгутова на посаду Ківерцівського міського голови (балотується від партії «ЗА МАЙБУТНЄ»), розповіли відомі жителі громади.

 

«Як депутат Ківерцівської районної ради часто спілкуюся з міським головою Володимиром Жгутовим. Мені подобаються його погляди щодо майбутнього місцевих лікарень, тут ми однодумці: у Ківерцях має бути сучасний заклад планового і відновного лікування. Імпонує його виваженість: Володимир завжди радиться з фахівцями щодо всіх питань, вникає у дрібниці й лише потім ухвалює рішення. Іноді непопулярні, але мудрі рішення, які з часом люди зрозуміють та оцінять. Таким і має бути справжній керівник громади. Прошу підтримати на виборах Ківерцівського міського голови Володимира Жгутова», – Анатолій Каленюк, лікар з медицини невідкладних станів, депутат Ківерцівської районної ради.

«Володимир Жгутов – це висококваліфікований менеджер та професіонал. І сьогодні я у його команді, балотуюся в депутати Ківерцівської міської ради. Володимир Жгутов багато уваги приділяє розвитку закладів освіти. З часу створення ОТГ саме з його ініціативи було виділено кошти на поточний ремонт шкіл. Розроблено стратегію розвитку мережі освітніх закладів, і її потрібно втілювати. Наші діти мають мати всі можливості для отримання якісної освіти. І я знаю, що Володимир Жгутов зможе всі ці прагнення втілити в життя», – Василь Шпирук, директор опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці», депутат Ківерцівської міської ради.

«Володимир Жгутов як ніхто бачить перспективи нашої громади. Знаю його давно, бо ж за фахом він – історик, як і я, разом вчителювали в четвертій школі. А вже коли люди обрали його керівником міста, то спілкування наше перейшло у площину освітніх реформ. Я дуже рада, що міський голова знає шкільні проблеми зсередини і ставить високу планку для ківерцівської освіти – на рівні закладів обласного центру. З 1 вересня 2024 року Україна працюватиме в новому освітньому середовищі, а Володимир Володимирович не чекає вказівок, а здійснює реформи вже, спираючись на нові законодавчі можливості. Тішуся, як гарнішають наші школи й дитсадки, радію, що у нас буде ліцей – заклад повної середньої освіти. Це ідея Жгутова і його проєкт, який вже починаємо реалізовувати.

І такий він у всьому: лідер, що бачить вигідні для громади перспективи й веде за собою людей. Це шлях нелегкий, не всі розуміють, хто й не хоче вникати, а кому й партійні прапори заважають підтримувати рух уперед. Ківерці першими взяли на баланс районну лікарню. Чи легко було це зробити? Аж ніяк, бо рішення ухвалювали депутати, а вони мають дуже різні погляди та різну професійну підготовку. На черзі – заклади культури, соціальної сфери. За ці роки Володимир Жгутов навчився тримати удар, переконувати, показувати приклад, став господарником. Чесно скажу: на цих виборах я не бачу альтернативи чинному міському голові. Тому прошу всіх земляків його підтримати, а самому Володимиру Володимировичу щиро бажаю перемоги й надійної команди!», – Світлана Ващинець, учитель.

«Володимир Жгутов, по суті, врятував районну культуру! Два роки тому районна влада повністю відмовилася фінансувати районні заклади культури у Ківерцях. Мав бути крах і ліквідація. А Ківерцівський міський голова разом із депутатами, розуміючи, що без культури й духовності майбутнього не збудувати, взяли і Будинок культури, і музичну школу, і музей на баланс міста. Установи вижили і зараз розвиваються. Постійно спілкуюся з Володимиром Володимировичем, бачу його щирі наміри робити добро ківерчанам, тому сумнівів не виникає: і надалі міським головою має бути Жгутов!», – Олександр Бовканюк, директор Ківерцівського районного будинку культури.

«Голосую за майбутнє, йду на вибори від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» і підтримую усіх членів нашої команди, бо знаю цих людей, як порядних професіоналів і патріотів Ківерцівщини. Серед них – чинний міський голова Володимир Жгутов, який своїми справами вже довів, що має великий потенціал продовжити розбудову громади. Він – професіонал, який має великий досвід і чіткі плани щодо удосконалення системи надання медичних послуг. Голосуватиму за Володимира Жгутова!», – Анатолій Циц, фельдшер з медицини невідкладних станів Ківерцівського відділення екстреної медичної допомоги.

«У 2018 році загорілася реформою децентралізації. Сьогодні також балотуюся у депутати Ківерцівської міської ради у складі великої команди «ЗА МАЙБУТНЄ». Реформа децентралізації досить складна. Її ускладнють і супутні реформи, які відбуваються, – це освітня та медична. У такий час всі рішення слід примати виважено. Маючи досвід роботи у розвитку потенціалу ОТГ не лише у нашій Волинській області, а й Полтавській, Херсонській, Миколаївській, Львівській засвідчую свою повагу і щиру підтримку нашому Ківерцівському міському голові Володимиру Жгутову. Таких людей, які не хизуються своїм статусом, а справді живуть роботою щодо розвитку громади, дуже мало. Міський голова – це не посада для нього, а повсякденна робота. Він розуміє заздалегідь, як мають вирішуватися проблеми, які можуть виникнути і розуміє важливість стратегії розвитку громади. Закликаю усіх мешканців нашої громади підтримати Володимира Жгутова. Я долучалася до створення Ківерцівської та Тростянецької ОТГ, тому добре розумію, що саме з Володимиром Жгутовим ми можемо мати дійсно успішне майбутнє нашої громади», – Катерина Степчук, експертка з просторового планування та управління ресурсами громади, одна з ініціаторок створення Ківерцівської об'єднаної територіальної громади.

«Я 18 років працював лікарем-хірургом в Ківерцівській районній лікарні і точно знаю: нам пощастило, що є така професійна людина, яка вже 14 років керує нашою громадою – Володимир Жгутов. Так, звичайно, не все вдалося.  Але треба розуміти, що Ківерці – невелике містечко і бюджет його не такий великий, як би хотілося. Нема великих підприємств, які б сплачували великі податки, тому мусимо жити на ті кошти, які громада заробляє.

Більшість людей це розуміє і підтримує Володимира Жгутова. Хтось думає по іншому – кожен має право на свою думку. Але оскільки знаю Володю давно і досить близько, то стверджую, що він живе цією роботою і нашою громадою. А нажив за цей час не статки, а ворогів. Треба цінувати, що маємо такого керівника громади, як Володимира Жгутова. Тому прошу підтримати його як кандидата на посаду Ківерцівського міського голови –  професійну людину, професійного чиновника і менеджера.

Прошу не підтримувати людей, які замішані в корупції, а ще – не повторити тих помилок, які ми зробили на Президентських виборах, щоб не прийшли до влади люди, які багато говорять, але нічого не зробили і не вміють робити», – Юрій Романішин, лікар-хірург-онколог-мамолог Волинського обласного медичного центру онкології, депутат Ківерцівської районної ради.

Коментарі
21 Жовтня 2020, 02:31
Той лукашенко чомусь саме перед цими виборами кинувся активно в роботу...
21 Жовтня 2020, 21:51
Ті відомі люди - коритники , які мають вигоду від Ківерцівького вічного управлінця. Ой народ, прийдеться нам його бальзамувати і мавзолей строїти .Хай вічне буде вічним
22 Жовтня 2020, 21:10
Довіряю думкам цих людей! Буду за Жгутова
22 Жовтня 2020, 22:28
За його каденції наше місто перетворилось у велике село . Найгірший голова усіх часів . Розбазарювати бюджетні кошти може кожен , а залучити інвесторів і зробити так щоб місто розвивалось , потрібно мати розум .
22 Жовтня 2020, 23:20
Дякую, пане мер. Весь ваш доробок це дорога циганам, біля Сяйва. Браво ви наша гордість
22 Жовтня 2020, 23:27
Романішин - певно кум чи однокласник...<br/>Шпирук, ви володимирович(Вася) добре сказали гарний менеджер, гарно ПОРІШАЛИ з опаленням в Вашій школі, тирса Мелеха, школа Шпирук, бабки мера, деребан на всіх.<br/>Жіночка добре сказала не спвврозмірні громади, райцентр і село Тростянець, сміявся 10хвилин<br/>За Каленюка соромно....
22 Жовтня 2020, 23:40
Перепрошую не можу стримати сь...<br/>Якби за добре виконану роботу давали Оскар то Жгутову потрібно навіть не ЗОЛОТУ МАЛИНУ (приз за найгірші фільми) давати, а сушену кропиву... Це треба вміти : просрати(перепрошую) всі багаті села, що хотіли в наше ОТГ - ЖИДИЧИН, ПРИЛУЦЬКЕ, КУЛЬЧИН, БОРОХІВ і тд. зате набрати все що нікому не потрібне. Хвала величезному менеджеру. І позор Палиці і його посіпакам, які взяли це чудо в команду...
23 Жовтня 2020, 00:05
Цікаві комети, я так зрозумів що за Жгутова лише 4 виборця і Оля...
24 Жовтня 2020, 04:36
Бридко, що підлизують. <br/>Якщо каденція продовжиться, то це буде стидота для містян.
24 Жовтня 2020, 04:37
Бридко, що підлизують. Якщо продовжиться каденція, це буде стидота для містян.
29 Жовтня 2020, 11:56
Стидота те, що вже обрали 25 жовтня.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024