«З очільником громади нам дуже пощастило», – Світлана Ковш, керуюча справами (секретар виконавчого комітету) Цуманської об'єднаної територіальної громади

22 Жовтня 2020, 19:14
2775

Я багато років проживаю у селищі Цумань. До місцевої школи ходять обоє моїх діток. Тому мені не байдуже майбутнє нашої об’єднаної громади.

Вважаю, нам дуже пощастило, що на чолі ОТГ професіонал і просто хороша людина Анатолій Васильович Дорошук.

За той час, скільки він працює головою, Цумань справді отримав великі здобутки, якими ми з вами можемо пишатися.

Спільними зусиллями наша громада написала і стала учасником проєкту, результат якого – будівництво і відкриття гарного просторого ЦНАПу, що надає 106 видів послуг.

Кожен із вас погодиться: діяльність ЦНАПу – це зручно й економічно вигідно. Адже не потрібно їхати до районного центру. Ми горді тим, що до нашого Центру надання адміністративних послуг звертаються жителі не лише нашої ОТГ, а й тих населених пунктів, які після 25 жовтня ввійдуть до нашої громади. Щодня колектив ЦНАПу надає в середньому 100, а буває – що й 150 різних послуг. Це означає, що якість нашої роботи – на найвищому рівні! І то наша з вами спільна заслуга.

Але звичайно, попереду ще дуже багато роботи. В нас досі по селах на низькому рівні розвиток культури, бібліотечної справи, яку треба осучаснювати. Багато років поспіль відкритим залишається питання ремонту доріг і транспортного сполучення.

Вважаю, що людиною, яка здатна вирішити всі ці проблеми є Анатолій Васильович Дорошук. За останні п’ять років він показав себе як ефективний менеджер, турботливий господар, людяний чоловік. Він конкретними прикладами довів, що вміє налагодити співпрацю з такими авторитетними людьми як народні депутати Ігор Палиця та Ірина Констанкевич.

За підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ми збудували два дитячі майданчики, що є дуже важливо для наших діток.

З Іриною Мирославівною, яка є депутатом від нашого округу і зарекомендувала себе як дуже компетентна людина, теж працюємо й отримуємо допомогу у вирішенні багатьох питань.

А чому політична сила «ЗА МАЙБУТНЄ», від якої балотується Анатолій Васильович? Бо це команда однодумців, яка завжди підтримає і допоможе. В тому числі – і нашу Цуманську громаду.

Світлана Ковш, керуюча справами (секретар виконавчого комітету) Цуманської об'єднаної територіальної громади

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром