Архів новин за 05 Листопада 2019

17:11
Вже у третьому поколінні чоловіки родини Шнитів власноруч виготовляють дубові бочки. Ремесло має назву бондарство і є рідкісним не тільки на Волині, а й у цілій Україні.
17:11
День народження – це завжди особливе свято, на яке всі очікують упродовж року, а хвилювання починається задовго до свята.
17:11
Співробітники управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Волинській області задокументували протиправну діяльність організованої злочинної групи, у складі трьох осіб, котрі займалися збутом на території області особливо небезпечного наркотичного засобу та прекурсору.
12:11
У Міністерстві охорони здоров’я онкохворій волинянці Тетяні Куценко повідомили, що держава не буде закуповувати препарат «Ібранс», завдяки якому у жінки є успіхи у боротьбі з раком. Тож їй залишається сподіватися лише на допомогу небайдужих людей.
11:11
Громадським радником можна стати без юридичної освіти
11:11
У селі Жабка Ківерцівського району перекинувся причіп з дровами. 
10:11
Статус особи з інвалідністю внаслідок війни надається тим, хто отримав інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх проведення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період зазначених заходів або в ра...
09:11
В селі Клубочин Цуманської ОТГ відбулися поминальні заходи, присвячені  трагедії  1942 року.
08:11
Доброго ранку, любі читачі. Сьогодні вівторок, 5 листопада
07:11
Ранок у Ківерцях очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Дощ закінчиться ще до світанку.
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024