Ківерчани завоювали кубок Волинської області з пішохідного туризму. ФОТО

20 Березня 2019, 12:57
3208

Один з найкращих майданчиків підготовки юних туристів у закритих приміщеннях (залах) ЗОШ №4 є потужним осередком фахівців зі спортивного туризму Волинської області і нещодавно приймав учасників І-го етапу Кубку Волинської області з пішохідного туризму. 

Змагання проходили у спортивній залі школи на спеціально підготовлених організаторами дистанціях ІІ та ІІІ класу складності. Досить динамічні та цікаві дистанції «Смуга перешкод» давали можливість командам проявити свої вміння та навички з техніки пішохідного туризму.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Учасники змагань демонструвати свої вміння у зв'язках, де ківерчани вибороли перемогу. Свої віння працювати у спілці продемонстрували  Ольга Стеценко, Дмитро Попович, Марія Серебряк, Анна Новосад, Анастасія Денисюк, Олександра Кондак. Зокрема, Олесандра та Анна, достойно справились із завданням і виконали II розряд (тренер команди Дмитро Охоцький). Слід відмітити і наймолодшу та перспективну команду із вчителем ентузіастом Валерієм Оліферчуком «господарів залу» ЗОШ №4. 

Після закінчення обласного заходу відбувся І Відкритий Кубок Ківерцівського районну, в якому взяли участь 8 команд. 

Дистанція ІІІ класу (складніша), цікава, зручна для глядачів. Тут перемогу святкували вихованці СЮТур Дмитро Охоцький, Дмитро Попович, Ольга Стеценко, Едуард Хижун, які виконали норматив І розряду. 

Читайте також: Гравці ФК «Колос-Ківерці» посіли третє місце на міжнародному турнірі з міні-футболу. ФОТО

Керівництво Станції юних туристів щиро дякує волонтерам, вихованцям: Віктору та Володимиру Мельничукам, Роману Урину(судді на найвищій точці змагань), Роману Юсюку, Ользі Ничипорук, які постійно відгукуються на прохання про допомогу. працівникам Ківерцівської районної станції юних туристів, ЦТСЕ, всім хто долучився, ЗОШ №4, учасникам та тренерам.

Читайте також: Ківерцівські спортсмени представили Волинь на чемпіонаті України з легкої атлетики. ФОТО








 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024