Своє 80-річчя відзначила колишня заступниця очільника міста Ківерці

01 Липня 2022, 16:24
Олександр Ковальчук з колишньою заступницею міського голови Ківерців Мирославою Остапчук 530
Олександр Ковальчук з колишньою заступницею міського голови Ківерців Мирославою Остапчук

Свій 80-річний ювілей відзначила колишня заступниця голови Ківерцівської міської ради Мирослава Остапчук, яка кілька разів обиралася на цю посаду. 

День народження святкували 30 червня. Про це повідомила пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Також багато років Мирослава Остапчук працювала секретарем Ківерцівської міської ради та протягом 25 років була місцевим депутатом.

З цієї нагоди ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук привітав жінку особисто та в дописі пресслужби міськради.

«Шановна Мирослава Йосипівна! Щиро вітаємо Вас із цим солідним віком! Зичимо Вам доброго здоров’я, миру, удачі, гармонії, благополуччя, щастя, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості й втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому», – привітав Олександр Миколайович, вручивши Мирославі Йосипівні подяку Ківерцівської міської ради за багаторічну сумлінну працю, квіти та подарунок.

Колектив Ківерцівської міської ради та депутатський корпус також доєднався до вітань.

«Впевнені, що людська шана є і буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, бажання та уміння творити добро! Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею», – йдеться у дописі.

Редакція Район.Ківерці приєднується до вітань та бажає Мирославі Остапчук міцного здоров'я та довгих літ під мирним українським небом!

Читайте також: Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук привітав медиків з професійним святом

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024