У Ківерцях відбулися «Діалоги перемоги»: що обговорювали

18 Липня 2022, 16:12
«Діалоги перемоги» у Ківерцях ФОТО 711
«Діалоги перемоги» у Ківерцях

Юні жителі міста Ківерці однойменної громади відвідали ініціативу «‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України», де обговорили роль молоді у відновленні України.

Захід відбувся 15 липня. Про це Район.Ківерці стало відомо зі звіту Ківерцівської молодіжної організації «Youth Council Kivertsi».

Присутні обговорили участь молоді у повоєнній відбудові країни та молодіжних рад у захисті та збереження молодіжної політики та інфраструктури. Також дискутували про посилення впливу молодіжних рад як інструменту прийняття рішень в інтересах молоді.

Навіть обговорили 130-річчя від дня народження Михайла Кравчука.

Участь в обговоренні може допомогти розробити пропозиції по залученню молоді у життя громад в Україні та дасть можливість реалізувати молодіжну ініціативу у Ківерцівській громаді. 

Довідково:

Ініціатива «‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України» впроваджується NGO Youth Platform \ ГО «Молодіжна Платформа» за сприяння ПРООН, підтримки Міністерство молоді та спорту України та за фінансової підтримки Європейського Союзу й Міністерства закордонних справ Данії.

Читайте також: У ківерцівській фейсбук-спільноті білорусів знову винуватять у зраді

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024