Відзначили працівників соціальної сфери Ківерцівської громади

03 Листопада 2022, 22:03
Нагородження працівників соціальної сфери Ківерцівської громади ФОТО 894
Нагородження працівників соціальної сфери Ківерцівської громади

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. З цієї нагоди, напередодні свята міський голова Ківерців Олександр Ковальчук завітав привітати соцпрацівників з професійним святом та вручити Подяки.

Про це повідомляє пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

«Ваша професія є досить важливою. Ви пропускаєте через себе чужий біль і чужі проблеми. Велика любов до людей, бажання зрозуміти їх потреби та допомогти, дозволяють вам якісно виконувати свою роботу. Тож бажаю вашим сім’ям добробуту, а нашій країні Перемоги та миру!», – побажав міський голова.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, самовідданість, вагомий особистий внесок у справу соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України Подяки та квіти від міської ради отримали: соціальні робітники соцдопомоги вдома Тетяна Дунець та Віта Броновицька, працівники відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, підсобний робітник Наталія Степанова та молодша медична сестра Оксана Ковба.

З вітальним словом до присутніх звернувся й директор комунальної установи «Центру надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради» Микола Коренчук.

«Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Спасибі вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. Напередодні свята я бажаю  вам невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди й домашнього затишку, миру та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі», – привітав директор центру.

Читайте також: Де на Ківерцівщині планово вимикатимуть світло 4 листопада

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024