У Ківерцівській громаді відзначили День залізничника

04 Листопада 2022, 21:16
Нагородження ківерцівських залізничників ФОТО та ВІДЕО 815
Нагородження ківерцівських залізничників

У День залізничника в актовому залі Ківерцівської дистанції колії та актовому залі залізничної станції Ківерці відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Захід відбувся у п'ятницю, 4 листопада. Про це повідомила пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Привітати представників цієї галузі завітав Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук.

Очільник громади висловив вдячність працівникам залізничної сфери за професійну майстерність у виконанні щоденних пасажирських та вантажних перевезень та якісне забезпечення потреб мешканців громади. А ще вручив квіти та Подяки Ківерцівської міської ради представникам галузі.

«Залізниця – це є сьогодні артерія, яка доставляє всі вантажі, боєприпаси перевозить військових, людей і так далі. Про це можна говорити довго. Але працівники залізниці на сьогодні для нашої перемоги приносять багато», – зазначив міський голова Олександр Ковальчук.

У своїй вітальній промові до працівників залізничних магістралей начальник ВСП «Ківерцівська дистанція колії» Олександр Новосад відзначив нелегку та вкрай важливу для регіону працю залізничників. Побажав їм та їхнім родинам здоров’я, миру, злагоди та добробуту. Та відзначив грамотами кращих працівників установи.

Також Олександр Новосад від колективу Ківерцівської дистанції колії, на знак подяки за вітання вручив міському голові, обіцяні раніше дерева сакури, які будуть висаджені по вулиці Відродження та пообіцяв й надалі долучатись до акцій з висадження сакур у центрі міста в районі автостанції.

Під час урочистостей, які відбулися в актовому залі начальник залізничної станції Ківерці Микола Озюк також вручив грамоти кращим працівникам.

«Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашого міста і країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш потрібною і почесною», – зауважив Микола Озюк.

В ході урочистих заходів святковий настрій його учасникам створювали творчі колективи та солісти Ківерцівського будинку культури імені Михайла Ковальова.

Читайте також: Відзначили працівників соціальної сфери Ківерцівської громади

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024