Архів новин за 25 Січня 2018

15:01
​Вперше на території Волині з’явились лані – вид тварин з родини оленевих, який в Україні поширений тільки в центральних областях. Мешкають вони вже близько місяця у Воротнівському лісництві, що входить до ДП «Ківерцівське ЛГ».
14:01
​У Ківерцівській загальноосвітній школі № 3 проводитимуть підготовчі заняття для майбутніх першокласників.
14:01
Політик відреагувала на подання Петром Порошенком кандидатів до нового складу ЦВК, серед яких немає жодного представника від партії «Батьківщина»
14:01
Дитяча громадська організація (ГО) «Школа безпеки та виживання Тивер» просить допомогти знайти лижне спорядження для юних туристів.
13:01
​Ківерцівський районний відділ Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській області застерігає ківерчан та жителів району бути пильними та берегти життя.
12:01
​В рамках подальшої ефективної співпраці з новоствореними громадами начальник відділу взаємодії з роботодавцями Михайло Марчук відвідав Цуманську об’єднану територіальну громаду.
12:01
Польський Фонд культурної спадщини планує відреставрувати фасад XVII-вічного Колегіального костелу Святої Трійці в Олиці. Костел визнано найкрасивішим польським костелом на Волині. Кілька років тут тривають реставраційні роботи.
11:01
Ківерчани скаржаться на водія, що припаркував авто прямо на проїжджій частині.
11:01
Сьогодні церква вшановує мученицю Тетяну, студенти відзначають неофіційне свято, а сонце передвіщає ранній приліт птахів.
10:01
Сьогодні ясно: якщо цього дня морозно, ясно – літо обіцяло бути теплим.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024