У Ківерцівській РДА підбили підсумки відзначення державних свят у районі

29 Серпня 2018, 12:00
Фото ілюстративне 1422
Фото ілюстративне

Відбулось засідання оргкомітету по підсумках з підготовки та відзначення державних свят України, яке провів голова райдержадміністрації.

 Валерій Ткачук подякував присутнім за належну підготовку та проведення запланованих заходів, які відбулися в Ківерцях з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України. 

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдерадміністрації. 

Керівник району зазначив, що працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, районних державних підприємств, установ та організацій, представники органів місцевого самоврядування та громадські активісти до участі в церемонії підняття Державного прапора та урочистостей з нагоди Дня незалежності України віднеслись сумлінно. 

 «Особливо дякую підприємцю Володимиру Глушку за надані безкоштовно вилиті дзвони та ДП «Ківерцівське лісове господарство» ‒ за виготовлену дзвіницю, які використовувалися під час фестивалю дзвонарного мистецтва «Ківерцівський передзвін ‒ 2018». Також приємно відзначити громадських активістів, які запропонували цікаві ідеї та реалізували їх. Вперше у містечку були проведені розваги для дітей та молоді «Кавуновий міні-фест» (організатор Анна Романенко), молодіжний патріотичний квест (Аліна Гулюк), молодіжна гра «За тином» (Анастасія Дем 'янчук). Отже дякую усім за активну» ‒ зазначив керівник району.

Голова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук відзначив Подяками  та солодощами позашкільні установи, ДНЗ №1, РБК, громадських активістів за активну громадську позицію, ініціативність, участь у заходах з нагоди Дня прапора та Дня незалежності України.

Загалом під час засідання оргкомітету відмічено злагоджену координацію дій відповідальних за святкування та проведення районного заходу на належному рівні.

Читайте також: В Ківерцях співали Молитву за УкраїнуУ Ківерцях провели молодіджний «Патріот-квест».ФОТО

Коментарі
30 Серпня 2018, 00:46
ще хайби ордени собі почепляли, тьху... особливо була "злагоджена робота" під час хвилини мовчання, коли над парком линула "Пливе кача" а деякі недалеко від сцени співали, наливали алкголь випивали.. тьху. но комент..занавіс..
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024