Архів новин за 03 Липня 2022

22:07
Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій щодо війни росії проти України.
22:07
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
18:07
Ківерцівський районний суд виніс вирок раніше не судимому чоловікові у вчиненні кримінального проступку, а саме у незаконному заволодінні транспортним засобом, а саме мотоциклом.
18:07
Молодша наукова співробітниця Ніна Мерленко пішохідно-маршрутним методом здійснила сезонне обстеження території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Ківерцівського лісове господарство.
17:07
Вчителька української мови та літератури з Ківерців однойменної громади Зоя Щербяк допомогла очільниці місцевої громадської організації «Станція добра» Альоні Максименко зібрати одяг для воїнів Збройних сил України.
16:07
Ківерцівський відділ Луцької окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення умисного вбивства 25-річною уродженкою села Залісоче Олицької громади Луцького району.
16:07
Ківерцівський районний суд виніс вирок раніше не судимому жителю села Матейки Луцького району у вчиненні кримінального проступку, а саме у незаконній порубці сосни звичайної.
14:07
На центральній вулиці Луцька гурт «Lutsk Brass Band», до складу якого входять два жителі Ківерцівщини, зіграє концерт аби зібрати кошти на потреби Збройних Сил України.
14:07
Волинська бригада територіальної оборони повністю контролює ситуацію на білоруському кордоні, фортифікаційні споруди готові
13:07
За рік роботи ринку землі укладено більше 105 тисяч правочинів, у тому числі 88 тисяч угод купівлі-продажу землі з загальною вартістю в понад 7 мільярдів
12:07
Благодійний проєкт «Медіа-кава» виставив на аукціон зустріч із білоруським літератором та перекладачем Сергієм Прилуцьким.
12:07
Науковці Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» здійснили науково-дослідну польову експедицію літнього геоботанічного обстеження території Озерського природоохоронного науково-дослідного відділення.
12:07
Уряд ухвалив рішення, яке збільшить прозорість та ефективність функціонування ринку землі. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
10:07
Через повномасштабне вторгнення росії в Україну низка професійних футбольних клубів може просто зникнути.
10:07
Пропонуємо переглянути актуальний курс валют у Ківерцях.
09:07
Протягом усього дня у Ківерцях буде триматися хмарна погода. Нічному дощ із грозою вранці на зміну прийде сильний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.
08:07
Більше ніж 986 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії в нашій державі
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024